Voor ouders en opvoeders

De opvoedondersteuning die ik u kan geven, betekent dat we samen gaan kijken waar u tegen aan loopt. Ook zal ik u vragen wat wel lekker gaat. Met de mooie dingen in ons achterhoofd gaan we in gesprek waar u zich zorgen over maakt. Samen met u wil ik duidelijk krijgen wat uw (hulp)vraag/noodkreet is. Ik vraag ook naar de (medische) geschiedenis van uw kind, of u steun heeft van familie of vrienden en wat u belangrijk vindt in de opvoeding. Naar aanleiding van dit gesprek stellen we een overeenkomst op, waarin staat hoeveel keer ik bij u langs kom voor ondersteuning, wanneer en wat de kosten zijn.
Wanneer blijkt dat er meer nodig is dan mijn ondersteuning, zal ik niet twijfelen om door te verwijzen naar een andere deskundige.

Mijn expertise is het jonge kind met (niet-)aangeboren hersenletsel.